YOU ARE

INVITED

SATURDAY 12TH OF SEPTEMBER, 2015

left arrow

Η ιστορία μας

right arrow
hearts

GROOM

Σε ένα από τα πρώτα μας ραντεβού, όπου με κάλεσε για φαγητό στο σπίτι της στο Southampton,είχε γεμίσει το δωμάτιο κεράκια για να δημιουργήσει ατμόσφαιρα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ, όταν πήγε κάποια στιγμή να αλλάξει μουσική, πήγαν να πάρουν φωτιά τα μαλλιά της.Γέλασα τόσο πολύ που από τότε κατάλαβα πως αυτό ο άνθρωπος θα με κάνει για πάντα να χαμογελώ και να είμαι ευτυχισμένος!

BRIDE

Τον πρώτο χρόνο που είμασταν μαζί είχαμε πάει διακοπές στην Σκιάθο! Είχαμε πάει σε μια ωραιότατη καφετέρια και εγώ είχα παραγγείλει ένα σουφλέ σοκολάτας το οποίο ονειρευόμουνα από το προηγούμενο βράδυ.Ο Πέτρος ένα συροπιαστό! Ερχονται τα γλυκά μας και το σουφλέ, όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν ένα όνειρο. Τότε ξεκίνησε ο Πέτρος να λιγουρεύεται το σουφλέ μου, να γκρινιάζει για το δικό του, και τότε αποφάσισα να ανταλλάξουμε!Εκείνη την ώρα λέω μέσα μου: «δεν το πιστεύω, έδωσα σε κάποιον το γλυκό που ονειρευόμουν από χθες, πρέπει να είμαι πολύ ερωτευμένη!»Όσοι με ξέρουν καλά, ξέρουν και την βαρύτητα αυτής της κίνησης. Και έτσι παρέμεινα. Ερωτευμένη με τον Πέτρο μου έτοιμη να τον παντρευτώ. Σημειώστε ότι ακόμα τρώει τα γλυκά μου!

Νοέμβριος 2007

Ο Πέτρος από Ελλάδα, η Φοίβια από Κύπρο.Γνωριστήκανε στο πανεπιστήμιο του Southampton όπου πήγανε και οι δύο για το μεταπτυχιακό τους. Δεν ήτανε έρωτας από την πρώτη ματιά, περάσανε διάφορες καταστάσεις, είχανε τα πάνω και τα κάτω τους.Ο έρωτας όμως στο μεταξύ έκανε το δικό του παιχνίδι μέχρι που κάποια στιγμή καταλάβανε ότι ίσως αυτό που είχανε να ήταν αυτό που ψάχνανε και οι δυο.

Ιούνιος 2014

13 Ιουνίου 2014. Ο Πέτρος αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να επισημοποιήσουν την σχέση τους. Και έτσι έκανε την πρόταση γάμου την οποία σχεδίαζε για μήνες. Φίλοι, τραγούδια, μπαλόνια, μια αίθουσα του σινεμά, ο Πέτρος και η Φοίβια, ήταν τα απαραίτητα συστατικά για να μετατρέψουν μια απλή προβολή, σε μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής τους.

Νοέμβριος 2008

Μετα τις σπουδές πήγανε και οι δύο στην Ελλάδα. Να ζήσουνε μαζί στην ίδια χώρα. Μόνο έτσι θα δίνανε στον έρωτα τους μια ευκαιρία. Και όντως ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρανε ποτέ. 6 υπέροχα χρόνια. Η αγάπη τους άνθιζε με το πέρασμα του χρόνου και τίποτα δεν μπορούσε να τους χωρίσει πια

Σεπτέμβριος 2015

12 Σεπτεμβρίου 2015. Η μέρα του γάμου τους. Η μέρα που θα ενώσουν τις ζωές τους ενώπιων Θεού και ανθρώπων. Ο Πέτρος και η Φοίβια θα είναι πλέον ένα…….

left arrow

Ο γάμος μας

right arrow
hearts

Η τελετή του γάμου

Η τελετή του γάμου θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη. Πως θα έρθετε;

Η δεξίωση του γάμου

Η δεξίωση του γάμου θα γίνει στους κήπους του ξενοδοχείου Hilton Park στη Λευκωσία η ώρα 19:00-20:30. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο. Πως θα έρθετε;

Η τελετή του γάμου θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη. Πως θα έρθετε;

VIEW MAP

Η τελετή του γάμου

Η δεξίωση του γάμου θα γίνει στους κήπους του ξενοδοχείου Hilton Park στη Λευκωσία η ώρα 19:00-20:30. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο. Πως θα έρθετε;

VIEW MAP

Η δεξίωση του γάμου

Κουμπάροι

Κουμπάρες

left arrow

Οι κουμπάροι μας

right arrow
hearts
left arrow

Ταξιδιωτικές πληροφορίες

right arrow
hearts

1. Πως θα έρθετε;

Η Κύπρος έχει δύο αεροδρόμια. Το αεροδρόμιο της Λαρνακας όπου η πρόσβαση από την Ελλάδα γίνεται  με την  AEGEAN  και την Blueair ,και το αεροδρόμιο της Πάφου όπου η πρόσβαση από την Ελλάδα πραγματοποιείται με RYAN AIR. Το αεροδρόμιο της Λάρνακας απέχει από την Λευκωσία περίπου 40 λεπτά και το αεροδρόμιο της Πάφου απέχει περίπου 2 ώρες. Και από τα δύο αεροδρόμια φεύγουνε λεωφορεία με κατεύθυνση τη Λευκωσία. Τις ώρες και τις τιμές  των λεωφορείων  θα τις βρείτε στο παρακάτω site:

View Site

Ενδεικτικά από Λάρνακα είναι 8 εύρω το άτομο και από Πάφο 15 ευρώ το άτομο.

 

2. Που θα μείνετε;

Εχουμε συμφωνήσει κάποιες ειδικές τιμές με το ξενοδοχείο Hilton Park όπου και θα γίνει ο γάμος.Έχετε την επιλογή να μείνετε όσες μέρες θέλετε πληρώνοντας για όλες την τιμή που έχουμε συμφωνήσει με το ξενοδοχείο. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν και πρωινό για όλες τις ημέρες! Υπάρχει η δυνατότητα για δίκλινο τρίκλινο και τετράκλινο όπου το τρίκλινο και το τετράκλινο έχουνε 2  μπάνια.Θα τα ανακαλύψετε όλα μόνοι σας μόλις περιηγηθείτε λίγο στο παρακάτω site το οποίο δημιουργήθηκε από το ξενοδοχείο ειδικά για τον γάμο μας:

View Site

Για τους καλεσμένους που δεν επιθυμούν να μείνουν στο ξενοδοχείο του γάμου υπάρχουν φυσικά κι άλλες επιλογές τις οποίες θα βρείτε στο

View Site

Κάποιες από αυτές είναι οι εξής:

1.

View Site

2.

View Site

3.

View Site

4.

View Site

5.

View Site

καθώς και πολλά άλλα!

 

3. Πως θα μετακινηθείτε;

Για να μεταβείτε από την μία πόλη στην άλλη, υπάρχουν δύο τρόποι:
1.Travel Express: Ένας ευκολος και οικονομικός τρόπος να μεταβείτε από πόλη σε πόλη . Το Travel Express είναι ένα μίνι βαν το οποίο σας παραλαμβάνει κατόπιν τηλεφωνήματος από εκεί που βρίσκεστε. Από την Δευτέρα έως και το Σάββατο τα δρομολόγια του είναι ανά μισή ώρα περίπου από τις 06:00 έως αργά το απόγευμα και τη Κυριακή ξεκινούν από τις 07:00 και λειτουργούν ανά μισή ώρα περίπου μέχρι αργά το απόγευμα.

View Site

2.Νέα Πράσινα λεωφορεία:Intercity Busess Eίναι καινούρια λεωφορεία που κάνουν καθημερινά δρομολόγια σε όλες τις πόλεις.Η αναχώρηση τους γίνεται από συγκεκριμένες στάσεις και αποτελούν ένα οικονομικό μέσο μετακίνησης.

View Site

Μετακίνηση εντός Λευκωσίας

1.Ταξί: Σε ολόκληρη την Κύπρο υπάρχουν ταξί όπου έρχονται εκεί που βρίσκεστε με ένα τηλεφώνημα.

Μερικά τηλέφωνα ταξί είναι
1.VIP TAXI
00357 22318318
2.MILLENIUM TAXI
00357 22100100

2. λεωφορεία εντός Λευκωσίας : Το επίσημο site των λεωφορείων είναι το εξής

View Site

αλλά προτείνουμε και αυτό

View Site

Την ημέρα του γάμου θα μεριμνήσουμε  για την μετακίνηση των καλεσμένων καθώς θα κλείσουμε ένα λεωφορείο όπου και θα παραλάβει τους καλεσμένους από το Hilton Park ή όπου αλλού μένουν, να τους πάει στην εκκλησία και μετά το μυστήριο να τους μεταφέρει στο Hilton Park όπου και θα γίνει η δεξίωση. Όσοι από τους καλεσμένους δεν θα μένουν στο ξενοδοχείο, όταν θα θέλουν να αποχωρήσουν στο τέλος της βραδιάς θα ζητήσουν από την υποδοχή να τους καλέσει ένα ταξί.

 

4.Που θα χτενιστείτε

1.QUEENS WAY HAIR STUDIO
Αυτό είναι το κομμωτήριο του ξενοδοχείου HILTON PARK.

View Site

2.LE PREMIER HAIR SALON   

View Site

3.ICON HAIRDRESSING

View Site

4.BLOW

View Site


THANK YOU FOR

VISITING